Tuk op zaken

Elk appartement heeft snelle wifi en voldoende parkeergelegenheid, dus ook zakelijke gasten tukken graag bij Tuk. Belangrijke meeting? Leen gerust strijkijzer en -plank. Ook onze wasmachine staat voor je klaar.

Tuk op een feestje

Je wordt 50. Of 10 of 12. Of je hebt een hele andere reden voor een landelijk partijtje. Bel of mail gerust. We zijn geen officiële feestlocatie, bij ons geen aggregaten op het erf, maar voor kleinschalige, creatieve ideeën hebben we vaak wel plek. En als alle gasten dan ook nog eens op de fiets komen…is er opeens wel heel veel mogelijk.

Eén ei is geen ei
Zelf vieren we altijd met veel trammelant Pasen. Hoeveel eieren kun je kwijt op een boerenerf met weiland? Geloof ons: nooit genoeg. De fanatieke paasjagers (m/v van 5 tot 12 jaar) staan in no-time weer voor de varkensstal, met álle eieren in hun mandjes. Geeft niet. Ook zonder zoekopdracht is er genoeg te beleven.

Short stay

Als je komt voor een congres of een aantal afspraken, gelden onze gewone tarieven. Als je langer wilt blijven, bijvoorbeeld omdat je voor langere tijd op BioScience, bij het LUMC of ESTEC werkt, maken we een prijs in overleg. Bel of mail voor de mogelijkheden.

Het weiland van Tuk aan de Vliet ligt aan de A4, dus je bent ook in no-time op Schiphol, in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam.

nl_NL