Onze prijzen

We boeken reserveringen vanaf 2 nachtjes. Blijf je langer, bijvoorbeeld een week of een maand, dan geven we korting. Kinderen tot en met drie jaar verblijven gratis.

De Padstal 

Deze b&b kost voor twee personen € 125 per nacht. In je eentje betaal je € 110. Plek voor kinderen is er ook: de tweepersoonsslaapbank biedt riant ruimte aan twee kinderen of 2 volwassenen. We rekenen € 30 per extra persoon.

De Moerbint

Ook de Moerbint kost voor twee personen € 125 per nacht. In je eentje betaal je € 110. In de Engebeestenbedstee passen 2 kinderen. Zij logeren er voor € 30 p.p.p.nacht.

Toon & Toos 

Ons Toon & Toos appartement is goedkoper: dat is net wat kleiner, dus betaal je daar € 115 voor twee personen, € 100 voor een. Voor een derde of vierde persoon rekenen we  € 30 per nacht.

Het Kruiskozijn

Slapen in de rijksmonumentale zolder kost € 125 per nacht voor twee, € 110 voor 1 persoon. Een derde en vierde persoon slapen op de tweepersoonsslaapbank voor € 30 per persoon per nacht.

Kakelverse extra’s

Ontbijt is inbegrepen voor de eerste twee ochtenden. Als je langer blijft en elke ochtend een mandje met kakelverse eitjes, croissantjes en een sapje wilt, rekenen we €7,50 per persoon per ochtend.

Meteen wegfietsen

We verhuren een paar fietsen. Ze kosten € 5 per dag. Als je het vooraf laat weten, reserveren we ze voor je.

bike, fietsen huren, B&B, boerderij

Peuterstoel 

Ledikantje te huur

Voor een klein mensje (tot ± 3 jaar) hebben we een ledikant met matras, dekentje en laken. Je huurt het ledikant voor € 15 per verblijf. De peuterstoel is gratis. Laat het wel vooraf even weten, dan reserveren we ‘m voor je.

peuterstoel, b&b, kids friendly

Inclusief alles

Onze prijzen zijn inclusief alles: een goed gevulde koelkast met ontbijt voor de eerste twee ochtenden, toeristenbelasting, btw, handdoeken, beddengoed en 1 parkeerplek per huisje.

Meer dan 1 parkeerplek nodig?
Neem even contact op als je met meer dan 1 auto komt. Als we voldoende ruimte hebben, krijg je een extra plek voor € 7,50 per dag.

Annuleren
Vervelend, maar kan gebeuren natuurlijk. Onze annuleringsvoorwaarden zijn eenvoudig:

  • als je langer dan 2 maanden voor je boeking annuleert, brengen we geen kosten in rekening
  • als je later wilt cancelen houden we de aanbetaling, maar die blijft wel nog een jaar geldig. 

Een appartementje voor langer
Als je een tijdje in Leiden moet werken of studeren kun je buiten het hoogseizoen een appartement bij ons huren voor een langere periode. Stuur ons een bericht en we sturen je een aanbod op maat.

Huisdieren zijn niet toegestaan

Boerderij Tuk aan de Vliet
nl_NL