Onze prijzen

We boeken reserveringen vanaf 2 nachtjes. Blijf je langer, bijvoorbeeld een week of een maand, dan geven we korting. Kinderen tot en met drie jaar verblijven gratis.

Standaardprijs voor 2 nachtjes met z’n twee: €260 

Of je nu twee nachtjes de Padstal boekt, de Moerbint, de Toon & Toos of het Kruiskozijn: standaard rekenen we € 130 per nacht voor 2 personen. Als je langer dan een week verblijft, krijg je korting. 

Ook een derde of vierde persoon betaalt minder. Wat je precieze prijs is, zie je direct als je je datum van aankomst en vertrek invult op onze brekingspagina, onder Reserveren –.> Boek je verblijf..

Kakelverse extra’s

Ontbijt is inbegrepen voor de eerste twee ochtenden. Als je langer blijft en elke ochtend een mandje met kakelverse eitjes, croissantjes en een sapje wilt, rekenen we €7,50 per persoon per ochtend.

Inclusief alles

Onze prijzen zijn inclusief alles: een goed gevulde koelkast met ontbijt voor de eerste twee ochtenden, toeristenbelasting, btw, handdoeken, beddengoed en 1 parkeerplek per huisje.

Meteen wegfietsen

We verhuren een paar fietsen. Ze kosten € 5 per dag. Als je het vooraf laat weten, reserveren we ze voor je.

bike, fietsen huren, B&B, boerderij

Peuterstoel & ledikant 

Voor een klein mensje (tot ± 3 jaar) hebben we een ledikant met matras, dekentje en laken. Je huurt het voor € 15 per verblijf. De peuterstoel is gratis. Laat het wel vooraf even weten, dan reserveren we ‘m voor je.

peuterstoel, b&b, kids friendly
Ledikantje kun je huren met beddengoed.

Meer dan 1 parkeerplek nodig?
Neem even contact op als je met meer dan 1 auto komt. Als we voldoende ruimte hebben, krijg je een extra plek voor € 7,50 per dag.

Annuleren

Jammer, maar kan gebeuren. Dit is wat we afspreken:

  • Tot 30 dagen voor je aankomstdatum kun je je verblijf bij ons kosteloos annuleren.
  • Wil je binnen die 30 dagen annuleren, dan houden we de aanbetaling. Dat is 25% van het boekingsbedrag. De aanbetaling blijft een jaar geldig. Dus als je binnen die periode opnieuw boekt, trekken we de aanbetaling af van het nieuwe bedrag.

Reserveer je meerdere b&b’s tegelijk of boek je short stay in het laagseizoen? Dan gelden er andere voorwaarden.

Een appartementje voor langer
Als je een tijdje in Leiden moet werken of studeren kun je buiten het hoogseizoen een appartement bij ons huren voor een langere periode. Stuur ons een bericht en we sturen je een aanbod op maat.

Ons erf is rookvrij 

Huisdieren zijn niet toegestaan

Boerderij Tuk aan de Vliet
nl_NL