Eettafel in de woonkeuken

This is our Toon & Toos

The cheeky kitchen, the stripped 19th century doors and your own bathroom are the finishing touch to this studio in the heart of the farm. It’s ideal when you’re two, but thanks to the sofa bed in the living room you can also easily bring two kids. 

De woonkamer is getransformeerd tot hip woonkeukentje met inductie, magnetron en fijne eethoek en de oude badkamer heeft een make-over gekregen plus een wc. Dit appartementje in het hart van de boerderij is ideaal met z’n twee, maar dankzij de slaapbank in de woonkeuken (1 m 40 breed) kunnen er ook twee kinderen bij.

De zonovergoten slaapkamer op het zuiden (met tweepersoonsbed, 1 m 60 breed) is natuurlijk de oude slaapkamer van Toon & Toos. Een feest om in wakker te worden.

Complete keuken
Je eigen hal
Tweepersoonsbed T&T
Slaapkamer met tweepersoonsbed (1m40 breed)

A cheeky studio that comes with surprises

Toon & Toos zit midden in de monumentale boerderij en zorgde bij de renovatie voor historische verrassingen. Toen we het plafond in de woonkamer weghaalden, bleken de 17e eeuwse kinderbintjes erboven nog mooi intact. De degelijke deurtjes bleken betimmerd met plaatmateriaal: erachter zat kleurrijk versierd glas. Echt een eigenwijze, dit b&b’tje.

Slaapkamerzitje
Slaapkamerzitje
Toon & Toos aan de binnentuin
Uitzicht op de binnentuin
Hal van de boerderij